Clejanii vin să cânte la Ziua Oraşului Murfatlar

Sâmbătă, 20 iunie, la Murfatlar va fi mare petrecere. De Ziua oraşului, pe stadionul din localitate, este programat un spectacol grandios, prilejuit de sărbătoarea oraşului. Astfel, ziua de petrecere alături de toţi locuitorii va începe, pentru primarul Valentin Saghiu, încă de la ora 12.00. Potrivit organizatorilor, pe scenă atunci vor urca peste 20 de artişti locali. De la ora 20.00, Trupa Today, formată din câştigători ai unor competiţii de talente desfăşurate la nivel naţional, vin la Murfatlar pentru a se distra alături de sărbătoriţii zilei, locuitorii din Murfatlar şi Siminoc. La ora 21.00, pe scenă va urca îndrăgita Corina, ale cărei hit-uri vor putea fi fredonate până în jurul orei 22.00, când Taraful de la Clejani va încinge atmosfera cu un concert de zile mari. Amintim că şi anul trecut pe scenă au urcat artişti cu renume, printre aceştia Petrică Mâţu Stoian, Adrian Minune şi Delia.
Anul trecut, mii de oameni au ales să petreacă Ziua localităţii pe stadionul din localitate, iar acum, primarul Valentin Saghiu speră ca localnicii să nu îşi facă alte planuri, mai ales că surprizele nu vor întârzia să apară. „E ziua noastră, a tuturor murfătlărenilor şi siminocenilor. Vă aştept cu drag, într-un număr cât mai mare“, este mesajul pe care primarul Valentin Saghiu îl transmite cu doar două zile înaintea petrecerii organizate cu ocazia Zilei oraşului.
Petrecerea se va încheia târziu în noapte, cu un superb foc de artificii, atent pregătit de către organizatori.

Articol preluat din: http://observator.ro/stiri-politic-administratie-clejanii-vin-sa-cante-la-ziua-orasului-murfatlar-319130.html