Petrecere de zile mari de Ziua orașului Murfatlar

De ziua lor, locuitorii din Murfatlar s-au distrat din zorii zilei și până după miezul nopții. Spre seară, petrecerea s-a mutat pe stadionul din oraș, unde au urcat pe scenă ansamblurile folclorice din localitate, pentru ca apoi Adrian Minune să-i invite la dans pe petrecăreți.
Petrică Mâțu Stoian a fost surpriza pentru iubitorii muzicii populare.
Copiii și profesorii care au avut rezultate bune în anul școlar precedent au fost premiați de primarul Valentin Saghiu, pentru a fi încurajați să facă performanță în educație. Și edilul a primit un premiu din partea celor mici.
„Titulatura de primar al copiilor mă face să fiu mândru și privesc această categorie ca pe o prioritate în ceea ce am de gând să fac și, pentru mine, copiii sunt pe primul loc. Vremea urâtă care a fost mai devreme nu i-a oprit să vină în număr atât de mare, cred că sunt peste 5.000 de oameni“, a spus Valentin Saghiu, primar Murfatlar.
Delia le-a făcut un cadou muzical oamenilor care s-au distrat la sărbătoarea orașului. „Oamenilor le urez la mulți ani, să nu bea prea mult pentru că am înțeles că vinul de prin zonă este foarte bun. Eu am apucat să gust puțin“, a spus Delia. Iar petrecerea cu ocazia Zilei Orașului Murfatar nu s-a încheiat înainte ca localnicii să mai aibă parte de o surpriză. Primarul le-a promis iubitorilor sportului rege că vor putea viziona finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia pe un ecran care va fi amplasat pe stadionul din oraș.


Articol preluat de pe: http://www.reporterntv.ro/stire/petrecere-de-zile-mari-de-ziua-orasului-murfatlar