Corina şi Taraful din Clejani, la Ziua oraşului Murfatlar

Localnicii oraşului Murfatlar vor fi în sărbătoare la sfârşit de săptămână. Primarul oraşului Murfatlar, Valentin Saghiu, a pregătit o serie de surprize de Ziua oraşului, care se va desfăşura sâmbătă, 20 iunie. Oraşul Murfatlar va petrece începând cu ora 12 până noap-tea târziu, pe stadionul din localitate.

Peste 20 de artişti locali vor urca pe scenă. La ora 20, Trupa TODAY - NANO - finalist al emisiunii Românii au Talent şi câştigător România Dansează, Dana Matei - finalista emisiunii Românii au Talent şi câştigătoarea premiului juriului al emisiunii Dansez pentru tine, Bob Gabriel - semifinalist al emisiunii Românii au Talent, ora 21 - Corina, iar la ora 22 - Taraful din Clejani sunt doar câteva dintre numele care vor evolua pe scena de la Murfatlar.

La miezul nopţii, localnicii vor putea admira un frumos joc de artificii.

Articol preluat de pe: http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-corina-si-taraful-din-clejani-la-ziua-orasului-murfatlar-259486
Autor: Ana FULAŞ IONESCU

Murfatlar - capitala distracției de sâmbătă

Polul distracției se mută, sâmbătă, la Murfatlar, unde toți locuitorii, dar și vizitatorii sărbătoresc Ziua Orașului. Petrecerea începe la ora 12.00, la Stadionul din Murfatlar, cu momente de muzică și dans susținute de artiști și ansambluri locale. De asemenea, organizatorii au pregătit un concert de pomină, susținut de formația Today (compusă din foști finaliști ai celor mai cunoscute concursuri de talente), celebra cântăreață Corina și de Taraful din Clejani. Petrecăreții vor avea parte și de alte surprize, pregătite atent de organizatori. Așa că, dacă vreți să vă distrați sâmbătă, treceți și pe la Murfatlar.

Articol preluat de pe: http://www.telegrafonline.ro/1434661200/articol/302438/murfatlar__capitala_distrac539iei_de_sambata.html

Petrecere de zile mari de Ziua orașului Murfatlar

De ziua lor, locuitorii din Murfatlar s-au distrat din zorii zilei și până după miezul nopții. Spre seară, petrecerea s-a mutat pe stadionul din oraș, unde au urcat pe scenă ansamblurile folclorice din localitate, pentru ca apoi Adrian Minune să-i invite la dans pe petrecăreți.
Petrică Mâțu Stoian a fost surpriza pentru iubitorii muzicii populare.
Copiii și profesorii care au avut rezultate bune în anul școlar precedent au fost premiați de primarul Valentin Saghiu, pentru a fi încurajați să facă performanță în educație. Și edilul a primit un premiu din partea celor mici.
„Titulatura de primar al copiilor mă face să fiu mândru și privesc această categorie ca pe o prioritate în ceea ce am de gând să fac și, pentru mine, copiii sunt pe primul loc. Vremea urâtă care a fost mai devreme nu i-a oprit să vină în număr atât de mare, cred că sunt peste 5.000 de oameni“, a spus Valentin Saghiu, primar Murfatlar.
Delia le-a făcut un cadou muzical oamenilor care s-au distrat la sărbătoarea orașului. „Oamenilor le urez la mulți ani, să nu bea prea mult pentru că am înțeles că vinul de prin zonă este foarte bun. Eu am apucat să gust puțin“, a spus Delia. Iar petrecerea cu ocazia Zilei Orașului Murfatar nu s-a încheiat înainte ca localnicii să mai aibă parte de o surpriză. Primarul le-a promis iubitorilor sportului rege că vor putea viziona finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia pe un ecran care va fi amplasat pe stadionul din oraș.


Articol preluat de pe: http://www.reporterntv.ro/stire/petrecere-de-zile-mari-de-ziua-orasului-murfatlar

Clejanii vin să cânte la Ziua Oraşului Murfatlar

Sâmbătă, 20 iunie, la Murfatlar va fi mare petrecere. De Ziua oraşului, pe stadionul din localitate, este programat un spectacol grandios, prilejuit de sărbătoarea oraşului. Astfel, ziua de petrecere alături de toţi locuitorii va începe, pentru primarul Valentin Saghiu, încă de la ora 12.00. Potrivit organizatorilor, pe scenă atunci vor urca peste 20 de artişti locali. De la ora 20.00, Trupa Today, formată din câştigători ai unor competiţii de talente desfăşurate la nivel naţional, vin la Murfatlar pentru a se distra alături de sărbătoriţii zilei, locuitorii din Murfatlar şi Siminoc. La ora 21.00, pe scenă va urca îndrăgita Corina, ale cărei hit-uri vor putea fi fredonate până în jurul orei 22.00, când Taraful de la Clejani va încinge atmosfera cu un concert de zile mari. Amintim că şi anul trecut pe scenă au urcat artişti cu renume, printre aceştia Petrică Mâţu Stoian, Adrian Minune şi Delia.
Anul trecut, mii de oameni au ales să petreacă Ziua localităţii pe stadionul din localitate, iar acum, primarul Valentin Saghiu speră ca localnicii să nu îşi facă alte planuri, mai ales că surprizele nu vor întârzia să apară. „E ziua noastră, a tuturor murfătlărenilor şi siminocenilor. Vă aştept cu drag, într-un număr cât mai mare“, este mesajul pe care primarul Valentin Saghiu îl transmite cu doar două zile înaintea petrecerii organizate cu ocazia Zilei oraşului.
Petrecerea se va încheia târziu în noapte, cu un superb foc de artificii, atent pregătit de către organizatori.

Articol preluat din: http://observator.ro/stiri-politic-administratie-clejanii-vin-sa-cante-la-ziua-orasului-murfatlar-319130.html

Petrecere cu concert si foc de artificii la Murfatlar, de Ziua Orasului

Primăria Murfatlar, la iniţiativa primarului Valentin Saghiu, organizează sâmbătă, 21 iunie a.c., pe stadionul din localitate, un spectacol grandios, prilejuit de sărbătoarea oraşului. Astfel, ziua de petrecere a timpului liber alături de toţi locuitorii va începe, pentru primarul Saghiu, încă de la ora 10.00, cu participarea la un spectacol organizat special pentru copii, personaje de poveste şi din cele mai cunoscute desene animate fiind vedetele activităţii. Imediat după acest moment, în aceeaşi locaţie, se va desfăşura un program artistic oferit tuturor celor prezenţi de către elevii care studiază în cadrul instituţiilor de învăţământ din oraş. După-amiaza va continua cu programe artistice de muzică populară, susţinute de către cei mai cunoscuţi artişti locali, care vor urca pe scena special amplasată de la stadion, printre aceştia şi câştigătorii concursului „Micii Murfatlareni au talent“, Ediţia I, competiţie organizată tot la iniţiativa primarului Saghiu. Totodată, vor fi recompensaţi copiii cu rezultate deosebite în anul şcolar 2013 – 2014, iar seara, organizatorii au pregătit concerte cu artişti cunoscuţi din România. Vor urca pe scena de la stadionul din Murfatlar Petrică Mâţu Stoian, Adrian Minune şi Delia. Ziua Oraşului Murfatlar se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. (M.T.)

Articol preluat de pe: http://observator.ro/petrecere-cu-concert-si-foc-de-artificii-la-murfatlar-de-ziua-orasului-258895.html
19 June 2014

Murfatlarenii, asteptati la Ziua orasului

Locuitorii din Murfatlar şi Siminoc sunt aşteptaţi sâmbătă la Ziua oraşului Murfatlar. Şi cum orice zi de sărbătoare trebuie cinstită cum se cuvine, Primăria din localitate a pus la cale o petrecere de pomină. În prima parte a zilei, organizatorii le dau întâlnire murfătlărenilor cu cele mai simpatice si prietenoase personaje. Numere fascinante şi distractive se vor regăsi într-un spectacol desăvârşit de bucurie şi încântare, care va atrage ca un magnet toţi copiii. Petrecerea va continua cu promovarea talentelor locale şi evidenţierea copiilor cu rezultate deosebite în anul şcolar 2013-2014, iar seara, pe scena special amenajată vor concerta Petrică Matu Stoian, Adrian Minune & Band şi Delia. Cei care vor rezista până la final vor putea admira un spectaculos foc de artificii.

Articol preluat din: http://www.telegrafonline.ro/1403211600/articol/271276/murfatlarenii_asteptati_la_ziua_orasului.html
20 Iunie 2014
Ionela HALCIUC